top of page

Nobel 21 - förenade Malmö 

Föreningscenter möter efterfrågan på samverkande plattformar för föreningar. På Föreningscenter finns konferenslokaler och kontor och verkar som en mötesplats för alla. Där kan föreningarna utföra administrativt arbete, ha styrelsemöten och anordna olika typer av arrangemang så som seminarium, konferenser eller teambuilding; för att nämna några. Platsen är till för att skapa samverkan, gemenskap och engagemang. 

Malmö stads förhoppning är att Föreningscenter Nobel 21 - förenade Malmö ska skapa bättre förutsättningar för samverkan både mellan föreningar och mellan föreningar och kommunen som en del av Malmöandan. I ett nutidsperspektiv ska Föreningscenter etableras. I ett närtidsperspektiv ska detta utvärderas och eventuellt leda till etablerandet av fler liknande center runt om i staden.

Samtalsrum och möteslokaler 
Om ni söker efter samtalsrum eller större rum för möten så kan Nobel 21 erbjuda lokaler att hyra från 2- 70 personer. Vi kan erbjuda catering, fika och dryck, beställning görs i samband med lokalbokning. 

För pirs och bokning kontakta: jeanette@malmoideella.se

 

Postfack
På Nobel 21 finns möjligheten för föreningar att ha ett postfack och med det så slipper föreningen byta adress varje gång den byter Ordförande eller den person som mottar föreningspost. 

Pris: 250 kronor/år 

 

Mikrokontor 
Nobel 21 kan erbjuda mikrokontor och i det ingår även ett postfack. Det kan vara en bra lösning för den mindre föreningen som inte behöver hyra lokalen men ha en mötesplats för styrelsemöten, samtal eller nyttja en öppen skrivbordslösning.

Pris: 600 kr/månaden 

Cafélokal 
Nobel 21 har en cafélokal som man kan nyttja för samtal eller lunchmöten om man så önskar.

Lokaler bokas idag via Malmö ideellas hemsida www.malmoideella.se  eller via kontakt direkt med mig jeanette@malmoideella.se

Tfn: 0763- 28 78 39

https://goo.gl/maps/KagtQoxx5DGhPay58

bottom of page